Lipas Ballerina

Født: 2013

Stg: 168 cm

Kåring: DH

Afstamning: Uno Don Diego/ Underworld xx/ Wanderbursch II

Ifol med:

Ballerina er udaf Hannoveraner stamme 367.

Ballerinas mor, halvblodshoppen Godthaabs Blizzard, er kåret i RDH.

MM: Bubbles blev som 3 års kåret i DH med ene af 8 taller, samt udtaget til eliteskuet.

MMM: Bonny, er mor til to hopper kåret med statspræmie, hvoraf den ene, Warina SH er mor til den kårede Celle-hingst Laurent, der var præmiehingst i Verden 2002. Bonny er derudover mor til den kårede Celle-hingst Wonderful (dressurindex 132), som var reservefløjhingst i Verden 1991. I dag er han blandt de bedste avlshingste i USA.

Ballerinas MMMM: Arka er mor til to hopper Bonny og Bonga. Bonga er kåret med statspræmie. Bonga har fået 2 afkom, Arosa og DMJ Lagoni. Arosa er kåret med statspræmie og har to gange udmærket sig med topkarakteren 10 for ridelighed. Arosa er mor til den kendte avlshingst og materialeprøvevinder i dressur Riccione (dressurindex 148). Riccione opnåede også to 10 taller i ridelighed. Ifølge Hannoveranerforbundets “Jahrbuch Hengste 2007” figurerer Riccione blandt de 20 bedste (og mest anbefalede) Hannoveranerhingste pga. sine meget høje indextal i dressur og type. Arosa er derudover mor til 3 hopper kåret med statspræmie. Bongas andet afkom er DMJ Lagoni, udtaget til hingstekåring i Herning, nu under uddannelse ved den tyske top-rytter Martina Hannöver-Sternberg.

Ballerinas MMMMM: Duellgirl er kåret med statspræmie og vinder af den eftertragtede DLG-pris, som er den højeste udmærkelse i Tyskland. Mere end 20 kårede hingste stammer fra denne meget præstations- og entydige dressur-betonede hoppestamme Duellgirl er mor til hingsten AgaKhan (helbror til Arka), mormor til de kårede hingste Arrak og Fresco samt tipoldemor til den kårede hingst Bogenschutze. Bogenschutze ligger bla. i 3 led. bag hingsten Sarcozy. Duellgirls helsøster Duelljuwel, som er kåret med statspræmie er kåret til de to helbrødre Marmor og Mamor efter Marcio xx.

Afkom:

2017: Lipas Rolex, hingsteføl efter Romeo.

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.