Lipas Latina

Køn: Hoppe

Født: 09.04.2016

Afstamning: Dante Weltino/ Leredo/ Willemoes/ Cannon Row xx

Mor: Leticia BRDH

Hoppestammen går tilbage til elitehoppen Bitten fra Finn Ejlersen.

Latina blev ved følskuet i region 5, Ikast med flotte ord, udtaget til finaleringen og senere udtaget til elitefølauktionen. På elitefølauktionen blev hun solgt til Stutteri Evo.

Latina er vores første afkom på bronzemedaljehoppen Leticia, der hos tidligere ejer havde fået to afkom efter Don Olymbrio. Det første Don Olymbrio afkom, hingsteføllet Don Briano, gik i finalen til Blue Hors føl championatet og solgt til Blue Hors. Det næste afkom, Donna Lys Assia opnåede titlen som Årets Dressurbetonede Hoppeføl, region 5 i 2014 og deltog ved eliteskuet.

Moderen Leticia er ligeledes en sejrsvandt dame, der allerede som føl gik i finaleringen til følskue med bl.a. 9 i type, galop og helhed. Til Blue Hors Følchampionat opnåede hun en flot 2. plads. Som 3 års blev hun igen placeret til Blue Hors Championatet, hvor hun i finalen opnåede en 6. plads. Samme år blev hun fra sadelkåringen på Vilhelmsborg udtaget til eliteskuet, hvor hun opnåede en flot bronzemedalje.

Oldemor, Bebiane er en halvblodshoppe kåret i DH og udtaget til eliteskuet (men blev desværre ikke fremstillet). Bebiane er mor til Ronja-Vitz, der som 2 års var udtaget til eliteskuet og senere uddannet og solgt til udlandet fra Stevns Dressage.

Bebianes mor, elitehoppen Bitten er desuden stammor til de tre helsøskende Broholm´s Highlight (international Grand Prix under Jim Rasmussen), Broholm´s Twilight (A-hest i dressur, startet op til Intermediaire II med Jim Rasmussen) og Broholm´s Spotlight (B-hest dressur, sejr op til MA1 med Maria Frandsen).

Også Henriette Dams Leopold (læs evt. artiklen her) er ud af denne hoppestammen, idet stamhoppen Bitten, er avlet af Henriettes morfar og Bitten er mormor til Leopold.

 

 

 

 

   

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.