Smedegårdens Lexi

Født: 2008

Stg: 168 cm

Kåring: BRDH

Afstamning: Sir Donnerhall I/Ragazzo/Schwadroneur

Ifol med:

Lexi vandt overlegen 4 års DSA kvalifikationen med 8,9 i gennemsnit, heriblandt 9,5 for samlet indtryk, 9,2 i trav og 9 for galop. Lexi gentog succesen ved mellemrunden, som hun ligeledes vandt. Til DSA finalen i Odense, opnåede Lexi en 2. plads i B-finalen, og gik dermed videre til den endelige finale.
Til egnethedstest opnåede Lexi flotte 820 point og var udtaget til Unghestechampionatet i Herning.
Til sadelkåring som 4 års opnåede Lexi flotte 9,5 for både ridelighed og kapacitet fra fremmedrytter, og med beskrivelsen: ” Højtstillet, ædel, feminin og harmonisk hoppe. Rummelig og taktfast bevægelse med op-ad-bakke tendens” blev hun udtaget til eliteskuet, hvor hun opnåede en bronzemedalje.
Lexi er B-hest i dressur, og blev som 6 års udtaget til DSA mellemrunden med 8,2 i gennemsnit, heriblandt 8,5 for både skridt og trav.
Lexi er uddannet til MA/PSG inden en skade satte en stopper for karrieren som ridehest. Alle Lexis flotte ride resultater har været med Christoffer Dalby Haugaard i sadlen, der ligeledes har uddannet flere af Lexis hel og halvsøskende.
Lexis mor, Let´s Dance er en bronzemedaljehoppe tildelt elitehoppestatus. Mormor Malaysia er en trakehner, kåret i HT, mens oldemor Mariner´s Girl XX er en fuldblodshoppe kåret i trakehner.

Lexi 6 år: video

Lexi sadelkåring: video

Lexi vinder 4 års DSA kval: video

Afkom:

2017: Smedegårdens Lector e. Don Deluxe

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.