Virgin´s Salsa

salsa1

Født: 2009

Stg: 172 cm

Kåring: RDS

Afstamning: Don Schufro/Victory/Diamond.

Ifol med: Franklin, termin 21. februar 2018.

Salsa er ud af Stensvang hoppestammen.

Salsa er kåret med følgende beskrivelse: “Storrammet og vellineret hoppe, som savner kønspræg. Rummelig galop med godt afskub. Savner takt og rummelighed i skridt.” og karaktererne: Krop: 7787  Lemmer: 67  Skridt: 4  Trav: 7,5 Galop: 8,5  Helhed: 7. Skridtkarakteren er dog udtryk for et meget uheldigt forløb under stationsafprøvningen.

Virgin´s Salsas mor Vong´s Virgin vandt hoppematerialprøven på Vilhelmsborg og blev kåret med sølvmedalje, siden tildelt elitestatus og er selv A-hest i dressur.

Vong´s Virgin er mor til Donna Star e. Dunhill H, der blev årets føl i Dansk Varmblod 1998, som 3 års kåret med sølvmedalje, siden finalist i DSA for 5 års, og efterfølgende solgt til Sonja Ucci, Florida, der trænes af Mikala Gundersen.

Virgin´s Salsas mormor er Linet Stensvang. Linet Stensvang er kåret med bronzemedalje og tildelt elitestatus. Linet Stensvang er mor til B-hest i dressur Vong´s Zephyr og mormor til De Nippon der også er B-hest i dressur.

Linet Stensvang er helsøster til Lykke af Stensvang, der er kåret med guldmedalje, blev årets hoppe i 1991 og sidenhen opnået elitestatus.

Lykke af Stensvang er mor til de tre medaljehopper:

Lady Stensvang, kåret med sølvmedalje og mor til Wannabe, der blev udtaget til Unghestechampionatet i Herning med 884 point fra E-test.

Liva Stensvang, kåret med bronzemedalje, er mor til Guldmedaljehoppen og årets hoppe 2002, Lara Stensvang. Lara Stensvang blev med 850 point fra E-test, udtaget til Unghestechampionatet i Herning og opnåede desuden en 5. plads til 4 års DSA finalen. Sidenhen opnået Elitestatus. Lara er mor til den kårede DV-præmiehingst Blue Hors Dexter, der med Helene Melsen er A-hest i dressur og godt på vej i svær dressur.

Litha Stensvang, der er kåret med sølvmedalje og siden tildelt elitestatus.

Litha er mor til:

Aagaardens Future Queen, der kvalificerede sig til mellemrunden i DSA for 5-års dressurheste.

Aagaardens Lathricia, kåret med sølvmedalje.

Aagaardens Limone, der er mor til Aagaardens Chagall der var udtaget til hingstekåring i Herning og solgt på auktion.

Aagaardens Lianne, var som føl blandt de tre bedste dressurbetonede hoppeføl ved eliteskuet på Vilhelmsborg og som 3 års kåret med sølvmedalje. Lianne opnåede 845 point til E-test og var dermed udtaget til Unghestechampionatet i Herning.

Lianne er mor til hingsteføllet Aagaardens Liandro, der blev udtaget til eliteskuet.

Afkom:

2016: Lipas Smilla e. Vincent Maranello.

tavle-salsa

      

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.